Prijzen en beschikbaarheid

De Huttenheugte, Dalen

De Huttenheugte is een kindvriendelijk bungalowpark in het mooie Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en heeft tal van faciliteiten voor jong en oud.

Kinderen vermaken zich prima in het subtropisch zwemparadijs, op de kinderboerderij of in Plopsa Indoor (boek vooraf een voordelig arrangement). Op het vakantiepark vind je mooi gelegen cottages in verschillende prijsklasses, in de natuur en voorzien van alle gemakken. Jong en oud zullen een heerlijke tijd beleven op vakantiepark De Huttenheugte.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving De Huttenheugte. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Drenthe.

Bijzonderheden

  • subtropisch zwemparadijs
  • buitenzwembad
  • klimmuur (tegen betaling)
  • animatieprogramma
  • 6 restaurants

In het kort

  • ca. 650 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Center Parcs

Vakantiehuizen

Op De Huttenheugte vind je vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons Original Comfort Cottage type HH046

2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 34 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - aangepast - hond welkom - maximaal 2 personen

2-persoons Original Comfort Cottage type HH046

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Original Premium Cottage type HH233

Comfortabele 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 32 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 2 personen

2-persoons Original Premium Cottage type HH233

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons Original VIP Cottage type HH273

Luxe 2-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, een gedeelde woon-/slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 32 m² - gelijkvloers - type: cottage - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons Original VIP Cottage type HH273

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op De Huttenheugte.

De Huttenheugte
Dalen (Drenthe)

Adresgegevens

De Huttenheugte
Reindersdijk 55
7751 SH Dalen

routebeschrijving

De Huttenheugte boeken?

Wil je direct een verblijf op De Huttenheugte boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor De Huttenheugte is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van De Huttenheugte:

Parc Sandur

Drenthe, Emmen

Parc Sandur is een prachtig gelegen bungalowpark in de provincie Drenthe. Op het park ligt een mooi kindvriendelijk zwembad met een lange waterglijbaan.

In het kort: ca. 438 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Center Parcs

Parc Sandur

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Aelderholt

Drenthe, Aalden

Landal Aelderholt is een vakantiepark in het zuidoosten van Drenthe. Het park ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kan fietsen en wandelen.

In het kort: ca. 281 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Aelderholt

Prijzen en beschikbaarheid

Slagharen vakantiepark

Overijssel, Slagharen

Vakantiepark Slagharen is een gezellig vakantiepark dat midden in Attractiepark Slagharen is te vinden. Ouders en kinderen zullen zich geen moment vervelen in dit park vol voorzieningen.

In het kort: ca. 530 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - ligging in de natuur - zelfstandig vakantiepark

Slagharen vakantiepark

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Drenthe zoekt.