Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Dalen

Vind de leukste bungalowparken in Dalen

Dalen is een voormalig esdorp met een aantal leuke bezienswaardigheden, het dorp is mooi gelegen in de provincie Drenthe. Op deze pagina vind je de vakantieparken in Dalen.

1 vakantiepark in Dalen


De Huttenheugte in Dalen, Drenthe

De Huttenheugte is een kindvriendelijk bungalowpark in het mooie Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en heeft tal van faciliteiten voor jong en oud.

autovrij park - ca. 650 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs

Over Dalen

Dalen is een Drents dorp dat vlak bij de plaats Coevorden ligt. Het voormalige esdorpje is de laatste tijd flink uitgebreid met nieuwbouw maar toch zijn er nog leuke bezienswaardigheden te vinden. Je vindt er o.a. een kerk uit de veertiende eeuw, twee molens en een glasblazerij.

In de omgeving van Dalen is erg veel te doen. Coevorden en Emmen liggen in de directe omgeving en zijn beiden erg leuke plaatsjes. Voor kinderen is Plopsa Indoor natuurlijk een aanrader en ook het hoogveengebied Bargerveen is een bezoek waard.

Natuurlijk kan er in de omgeving ook volop gefietst en gewandeld worden door het Drentse landschap. Meer informatie over bezienswaardigheden vind je op de website Magisch Drenthe en in de uitgebreide informatie bij de vakantieparken hieronder.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Drenthe of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.