Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal in Borger – Drenthe – is een kindvriendelijk vakantiepark met een grote recreatieplas. Op het strand bij de plas is het zomers volop genieten. En bij minder goed weer kan je lekker terecht in het overdekte zwembad op het park.

In de omgeving van het vakantiepark kan je heerlijk fietsen en wandelen door de Drentse natuur. Je vindt er o.a. mooie heidevelden, veengebieden en bossen. Liefhebbers van rust en natuur zullen zich hier dus zeker thuis voelen.

Vermaak op en rond Vakantiepark Hunzedal

Op en rondom het vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Er zijn faciliteiten voor alle leeftijden zoals verschillende zwembaden, speeltuinen, tennisbanen en bowlingbanen. Ook is er een Adventure hal waar je bijvoorbeeld kan klimmen en boogschieten. En natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht, op Vakantiepark Hunzedal vind je namelijk verschillende horecavoorzieningen.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Je kan heerlijk fietsen door de natuur en langs leuke dorpjes. Of bezoek een van de leuke steden die in de omgeving van het park liggen. Daarnaast zijn er tal van leuke uitstapjes te maken waarmee Vakantiepark Hunzedal de ideale uitvalsbasis is om Drenthe te ontdekken.

Mooi gelegen accommodaties

Op Vakantiepark Hunzedal vind je een groot aantal accommodaties. Zo zijn er mooie bungalows, chalets, cottages en zelfs een tent waar je tijdens je vakantie kan verblijven. Ook beschikt het vakantiepark over een camping waar je terecht kan met je eigen tent of camper.

Op het park liggen accommodaties voor 4 tot 10 personen. In een groot aantal accommodaties zijn huisdieren welkom. Ook beschikt het vakantiepark over speciale bungalows voor mindervaliden en voor mensen met astma/COPD. Voor iedereen is er dus wel een gepaste accommodatie te vinden.

Vakantie in Drenthe op Vakantiepark Hunzedal

Wil je al het moois dat Drenthe te bieden heeft zélf ontdekken? Dan is Vakantiepark Hunzedal misschien wel het perfecte park voor jou. Lees snel meer over de faciliteiten op het park, bekijk de verschillende soorten accommodaties en laat je verrassen door leuke tips voor uitjes in de omgeving.

Mocht er een accommodatie voor je tussen zitten dan kan je deze direct online boeken. Kies ook voor Vakantiepark Hunzedal en geniet van een heerlijke vakantie in Drenthe!

Naar Vakantiepark Hunzedal

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Hunzedal.

controleer beschikbaarheid

Vakantiepark Hunzedal adres

Vakantiepark Hunzedal
De Drift 3
9531TK Borger

routebeschrijving