Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen in Borger – Drenthe – is een vakantiepark dat direct naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt. Het park leent zich dan ook uitstekend als uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten door de omgeving.

Maar ook op het park zelf is er genoeg te doen voor jong en oud. Er is o.a. een overdekt zwembad met apart peuterbad, een midgetgolfbaan en verschillende speeltuinen. Ook vind je op Bospark Lunsbergen verschillende horecavoorzieningen voor een hapje en drankje.

Ontdek de omgeving vanuit Bospark Lunsbergen

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te zien. Liefhebbers van rust en natuur kunnen terecht in het naastgelegen natuurgebied Gieten-Borger of Nationaal Park Dwingelderveld. Cultuurliefhebbers zullen genieten van een bezoekje aan leuke steden als Emmen en Assen.

Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten in de omgeving van Bospark Lunsbergen. Dierenpark Emmen, een groot speelparadijs in Assen en attractiepark Drouwerzand liggen allemaal op korte afstand van het vakantiepark.

Vrijstaande bungalows en chalets

Op Bospark Lunsbergen vind je comfortabele vrijstaande bungalows en chalets. In een aantal accommodaties is ook je huisdier van harte welkom. Er is keuze uit verschillende soorten bungalows en chalets waaronder speciale kinderchalets en bungalows voor mindervaliden.

Op het vakantiepark vind je accommodaties voor 4 tot 6 personen. Allemaal vrijstaand en met een eigen terras met tuinmeubilair. Na een heerlijke dag in het mooie Drenthe kan je lekker nagenieten bij je eigen accommodatie. Als dat niet het echte vakantiegevoel is?

Vakantie in Drenthe

Drenthe heeft voor iedereen wel iets te bieden. Vakantiepark Bospark Lunsbergen is een ideale locatie om deze provincie te ontdekken. Lees hieronder alles over de faciliteiten op het park, de soorten bungalows en chalets en bekijk een aantal tips voor leuke uitstapjes in de omgeving.

Lijkt Bospark Lunsbergen je wat dan kan je direct online een leuke accommodatie boeken. Lees dus snel verder en kijk of ook jij enthousiast wordt van dit leuke vakantiepark in Drenthe.

Naar Bospark Lunsbergen

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Bospark Lunsbergen.

controleer beschikbaarheid

Bospark Lunsbergen adres

Bospark Lunsbergen
Rolderstraat 11A
9531 TC Borger

routebeschrijving