Vakantiepark Borger

Borger is de hunebedhoofdstad van Nederland en is omringd door mooie natuur. Op deze pagina zie je welke vakantieparken in Borger zijn te vinden.

In de directe omgeving van Borger vind je maar liefst 16 hunebedden, daarmee mag Borger dé hunebedhoofdstad van Nederland worden genoemd. In Borger vind je naast het grootste hunebed van Europa ook het Hunebedcentrum.

Maar Borger heeft nog veel meer te bieden dan hunebedden alleen. In de omgeving van het dorp vind je alle rust en ruimte met mooie bossen, heide en een open veenlandschap. Ideaal om lang te fietsen of mooie wandelingen te maken.

Ook zijn er tal van leuke uitjes in de omgeving te maken zoals naar het stuifzandgebied Drouwenerzand, diverse musea en attractiepark Drouwenerzand. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de gemeente Borger-Odoorn. Meer uitstapjes vind je bij de uitgebreide beschrijving van de vakantieparken in Borger.

Vakantiepark Borger - 2 resultaten

Bospark Lunsbergen

Drenthe, Borger

Bospark Lunsbergen is een mooi gelegen vakantiepark midden in de Drentse natuur. Het bungalowpark ligt direct naast het mooie natuurgebied Gieten-Borger.

In het kort: ca. 200 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bospark Lunsbergen

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Hunzedal

Drenthe, Borger

Vakantiepark Hunzedal is een leuk bungalowpark dat aan de rand van Borger ligt. Op dit kindvriendelijke vakantiepark vind je o.a. een grote recreatieplas met een strand.

In het kort: ca. 225 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiepark Hunzedal

Prijzen en beschikbaarheid