Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Borger

Vind de leukste bungalowparken in Borger

Borger is de hunebedhoofdstad van Nederland en is omringd door mooie natuur. Op deze pagina zie je welke vakantieparken in Borger zijn te vinden.

2 vakantieparken in Borger


Bospark Lunsbergen in Borger, Drenthe

Bospark Lunsbergen is een mooi gelegen vakantiepark midden in de Drentse natuur. Het bungalowpark ligt direct naast het mooie natuurgebied Gieten-Borger.

ca. 200 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


Vakantiepark Hunzedal in Borger, Drenthe

Vakantiepark Hunzedal is een leuk bungalowpark dat aan de rand van Borger ligt. Op dit kindvriendelijke vakantiepark vind je o.a. een grote recreatieplas met een strand.

ca. 225 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Over Borger

In de directe omgeving van Borger vind je maar liefst 16 hunebedden, daarmee mag Borger dé hunebedhoofdstad van Nederland worden genoemd. In Borger vind je naast het grootste hunebed van Europa ook het Hunebedcentrum.

Maar Borger heeft nog veel meer te bieden dan hunebedden alleen. In de omgeving van het dorp vind je alle rust en ruimte met mooie bossen, heide en een open veenlandschap. Ideaal om lang te fietsen of mooie wandelingen te maken.

Ook zijn er tal van leuke uitjes in de omgeving te maken zoals naar het stuifzandgebied Drouwenerzand, diverse musea en attractiepark Drouwenerzand. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de gemeente Borger-Odoorn. Meer uitstapjes vind je bij de uitgebreide beschrijving van de vakantieparken in Borger.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Drenthe of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.