Landal Aelderholt

Landal Aelderholt in Aalden – Drenthe – is een bungalowpark dat in het bosrijke zuidoosten van Drenthe ligt. Met bungalows midden in de natuur is dit een perfect vakantiepark voor wie rust zoekt. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de schitterende natuur rond het park.

Ook op het park zelf is het volop genieten voor jong en oud. Binnen en buiten vind je faciliteiten voor alle leeftijden. Zo is er o.a. een groot indoor speelparadijs, een zwembad met apart kleuterbad en waterglijbaan en een beautysalon. Daarnaast zijn er op het park verschillende horecavoorzieningen.

Ruime bungalows midden in de natuur

Op het vakantiepark liggen accommodaties voor 2 tot 24 personen. De bungalows zijn er in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. Voor iedereen is er wel een passende accommodatie te vinden.

Naast speciale bungalows voor mindervaliden en gasten met astma/COPD heeft het park verschillende ruime familievilla’s. Natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort.

Genieten in Drenthe

Tijdens je verblijf op vakantiepark Landal Aelderholt hoef je je geen moment te vervelen. In de directe omgeving van het bungalowpark is er genoeg te beleven. In Drenthe vind je ruim duizend kilometer aan fietspaden. Fiets langs hunebedden, naar leuke dorpjes en door bossen en veengebieden. Ook wandelaars kunnen alle kanten op.

Verder vind je in de omgeving verschillende musea, een boomklimpark en het indrukwekkende Kamp Westerbork. Ook de steden Assen en Emmen zijn vanuit het park prima bereikbaar en leuk voor een dagje uit.

Lees alles over bungalowpark Landal Aelderholt en vind een vakantiebungalow die bij je past. Jong en oud zullen een heerlijke tijd hebben op dit leuke vakantiepark.

Naar Landal Aelderholt

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Aelderholt.

controleer beschikbaarheid

Landal Aelderholt adres

Landal Aelderholt
Aelderholt 4
7854 TZ Aalden

routebeschrijving