Vakantiepark Aalden

Aalden is een klein plaatsje in Drenthe en is omringd door honderden kilometers fietspaden. Op deze pagina vind je de beschikbarevakantieparken in Aalden.

Het kleine dorpje Aalden is erg op toeristen gericht, dit komt vooral door het bij Aalden gelegen vakantiepark en de Drentse Golfclub de Gelpenberg. In Aalden vind je enkele voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en verschillende horecagelegenheden.

Het oude esdorp Oud-Aalden is aangewezen als beschermd dorpsgezicht en bestaat volledig uit Saksische boerderijen. Ook de oude korenmolen de Jantina Hellingmolen is het bezoeken waard. In de omgeving van Aalden vind je verder vooral essen en kleine bospercelen.

Bij de beschrijving van de omgeving bij het vakantiepark vind je verschillende leuke tips voor uitstapjes in de omgeving.

Vakantiepark Aalden - 1 resultaat

Landal Aelderholt

Drenthe, Aalden

Landal Aelderholt is een vakantiepark in het zuidoosten van Drenthe. Het park ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kan fietsen en wandelen.

In het kort: ca. 281 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Aelderholt

Prijzen en beschikbaarheid