Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Aalden

Vind de leukste bungalowparken in Aalden

Aalden is een klein plaatsje in Drenthe en is omringd door honderden kilometers fietspaden. Op deze pagina vind je de beschikbarevakantieparken in Aalden.

1 vakantiepark in Aalden


Landal Aelderholt in Aalden, Drenthe

Landal Aelderholt is een vakantiepark in het zuidoosten van Drenthe. Het park ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kan fietsen en wandelen.

ca. 281 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Over Aalden

Het kleine dorpje Aalden is erg op toeristen gericht, dit komt vooral door het bij Aalden gelegen vakantiepark en de Drentse Golfclub de Gelpenberg. In Aalden vind je enkele voorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en verschillende horecagelegenheden.

Het oude esdorp Oud-Aalden is aangewezen als beschermd dorpsgezicht en bestaat volledig uit Saksische boerderijen. Ook de oude korenmolen de Jantina Hellingmolen is het bezoeken waard. In de omgeving van Aalden vind je verder vooral essen en kleine bospercelen.

Bij de beschrijving van de omgeving bij het vakantiepark vind je verschillende leuke tips voor uitstapjes in de omgeving.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Drenthe of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.