Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Drenthe

Vind de leukste bungalowparken in Drenthe

Drenthe is een veelzijdige provincie met prachtige natuur en leuke dorpen en steden. Hier vind je een groot aantal vakantieparken in Drenthe voor een vakantie of paar dagen weg.

18 vakantieparken in Drenthe


Bospark Lunsbergen in Borger, Drenthe

Bospark Lunsbergen is een mooi gelegen vakantiepark midden in de Drentse natuur. Het bungalowpark ligt direct naast het mooie natuurgebied Gieten-Borger.

ca. 200 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


Buitengoed Drentse Vennen in Een, Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een kleinschalig vakantiepark dat midden in de Drentse natuur ligt. Vlak bij dit rustige vakantiepark vind je een groot recreatiemeer dat is omgeven door een strand.

ca. 70 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


Bungalowpark de Marke van Ruinen in Ruinen, Drenthe

Bungalowpark de Marke van Ruinen is een klein vakantiepark midden in Boswachterij Ruinen. Dit park is erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

ca. 40 bungalows - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte, Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een gezellig vakantiepark in een bosrijke omgeving. Op het bungalowpark vind je o.a. een overdekt zwembad met een apart peuterbadje.

ca. 180 bungalows - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


De Huttenheugte in Dalen, Drenthe

De Huttenheugte is een kindvriendelijk bungalowpark in het mooie Drenthe. Het park ligt midden in de natuur en heeft tal van faciliteiten voor jong en oud.

autovrij park - ca. 650 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Center Parcs


Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe

Hof van Saksen is een luxe vakantiepark dat in een mooie omgeving ligt. Op het vakantiepark geniet je in alle rust van een exclusieve vakantie in de natuur.

autovrij park - ca. 643 bungalows - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks


Hunzepark in Gasselternijveen, Drenthe

Hunzepark is een kleinschalig vakantiepark in een waterrijke omgeving. Dit leuke vakantiepark ligt in het hartje van Drenthe aan de flanken van de Hondsrug.

ca. 100 bungalows - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken


Landal Aelderholt in Aalden, Drenthe

Landal Aelderholt is een vakantiepark in het zuidoosten van Drenthe. Het park ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kan fietsen en wandelen.

ca. 281 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Landal GreenParks


Landal De Bloemert in Midlaren, Drenthe

Landal De Bloemert is een kleinschalig bungalowpark in een waterrijke omgeving. Vanuit de jachthaven op het park vaar je zo het Zuidlaardermeer op.

ca. 120 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - ligging bij een meer - aangeboden door Landal GreenParks


Landal Het Land van Bartje in Ees, Drenthe

Landal Het Land van Bartje is een bungalowpark dat midden in de Drentse bossen ligt. Vanuit het park kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

ca. 400 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Drenthe in het kort

Rust en natuur

Drenthe is een heerlijke vakantiebestemming voor wie op zoek is naar rust en natuur. In het landschap wisselen bossen, heide en prachtige weidelandschappen elkaar af. Je kan er uren door de natuur lopen of fietsen zonder iemand tegen te komen en volop genieten van de stilte om je heen.

Cultuur

Maar Drenthe heeft natuurlijk veel meer te bieden. In de provincie vind je veel leuke plaatsjes en gezellige steden waar van alles te beleven is. Ook interessante musea, schitterende natuurgebieden, de hunebedden en vele andere bezienswaardigheden zijn een bezoek waard.

Vakantieparken in Drenthe

Op deze en de volgende pagina’s vind je leuke vakantieparken in Drenthe. Blader op je gemak door het grote aanbod om een leuk park te vinden dat bij je past. Bij ieder vakantiepark vind je bovendien uitgebreide informatie over het park, de soorten accommodaties en de omgeving.

Heb je eenmaal een leuk vakantiepark in Drenthe gevonden? Dan kan je direct online een leuke bungalow of andere accommodatie boeken bij de aanbieder.

Alle informatie over Drenthe vind je bij de VVV Drenthe.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Nederland of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.