Afbeelding bij vuurwerkvrije vakantieparken in 2024
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Vuurwerkvrije vakantieparken in 2024

Ben jij ook niet zo dol op al dat geknal met oud en nieuw? Dan kan je ervoor kiezen om met oud en nieuw naar een vuurwerkvrij vakantiepark te gaan. Sommige parken zijn met oudjaar altijd vuurwerkvrij, andere parken zijn dat het ene jaar wel en het andere jaar niet. Hier zie je alle parken waar in 2024 geen vuurwerk is toegestaan. Hier zitten ook vakantieparken bij waar je met je hond naartoe mag.

De parken waar je géén hond mee naartoe mag nemen zijn hieronder aangegeven met huisdiervrij.

Let op, hier vind je een vuurwerkvrij vakantiepark voor de jaarwisseling van 2024 naar 2025. In de loop van het jaar zal je op deze pagina regelmatig updates vinden met nieuwe vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

Tip: deze parken zijn erg populair tijdens oud en nieuw, denk er dus aan tijdig te boeken.

Vuurwerkvrij vakantiepark van Landal GreenParks

Bij Landal GreenParks zijn in 2024 de volgende vakantieparken vuurwerkvrij. Landal Marker Wadden is het enige park waar je hond niet mee naartoe mag. Op de andere parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Center Parcs vakantieparken die vuurwerkvrij zijn

Bij Center Parcs zijn alle vakantieparken vuurwerkvrij. In Nederland vind je de volgende parken van Center Parcs. In alle parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Vier oud en nieuw 2024 op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland

Vuurwerkvrij vakantiepark van EuroParcs

EuroParcs heeft in 2024 ook weer een aantal parken waar je geen vuurwerk af mag steken. Voor een oudjaar zonder vuurwerk kan je terecht bij de volgende parken. Bij bijna alle parken van EuroParcs is je hond welkom in een aantal huisjes.

TopParken die vuurwerkvrij zijn

Ook bij TopParken vind je in 2024 parken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken. Dat zijn dit jaar de volgende vakantieparken vuurwerkvrij. Bij al deze parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Vuurwerkvrije RCN Vakantieparken

Bij RCN Vakantieparken kan je dit jaar kiezen uit vier parken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken. Op al deze parken vind je huisjes waar je welkom bent met je hond.

Behalve de organisaties hierboven zijn er ook nog genoeg andere vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland te vinden. Hier vind je nog een aantal parken waar je niet bang hoeft te zijn voor geknal. Je hond is bij deze parken ook welkom in een aantal huisjes.

In de meeste vuurwerkvrije vakantieparken is ook je hond welkom

Let op!

Op deze vuurwerkvrije vakantieparken mag je dus geen vuurwerk meenemen en afsteken. Er wordt door de parken alles aan gedaan om dit zo te houden. Toch is er altijd een kans dat er iemand wél vuurwerk bij zich heeft. Hoewel de kans dus een stuk kleiner is kan er toch altijd wel iets worden afgestoken. Het ene park zal hier streng op toezien, het andere park misschien iets minder. Hou er dus altijd rekening mee dat, hoewel een park vuurwerkvrij is, dit geen garantie biedt dat je echt niets zal horen.

In een aantal regio’s wordt er met carbid geschoten. Ook al zit je op een vuurwerkvrij vakantiepark dan kan je toch wat geknal horen. Dit gebeurt vooral in het oosten van het land.

Deze parken in Nederland zijn natuurlijk ook leuk om buiten oud en nieuw te bezoeken. Ze zijn mooi gelegen en je geniet er van een lekker weekend weg of een langere vakantie. En wil je naar een vakantiepark met oud en nieuw waar vuurwerk wél mag? Dan vind je hier nog veel meer leuke vakantieparken in Nederland. Of kijk snel bij de last-minutes om er nog even lekker goedkoop op uit te gaan.