Afbeelding bij vuurwerkvrij vakantiepark
Zoek een vakantiepark in Nederland

Vuurwerkvrij vakantiepark

Ben jij ook niet zo dol op al dat geknal met oud en nieuw? Dan kan je ervoor kiezen om met oud en nieuw naar een vuurwerkvrij vakantiepark te gaan. Sommige parken zijn met oudjaar altijd vuurwerkvrij, andere parken zijn dat het ene jaar wel en het andere jaar niet. Hier zie je alle parken waar in 2022 geen vuurwerk is toegestaan. Hier zitten ook vakantieparken bij waar je met je hond naartoe mag.

De parken waar je géén hond mee naartoe mag nemen zijn hieronder aangegeven met huisdiervrij.

Vuurwerkvrij vakantiepark van Landal GreenParks

Bij Landal GreenParks zijn in 2022 de volgende vakantieparken vuurwerkvrij. Landal Marker Wadden is het enige park waar je hond niet mee naartoe mag. Op de andere parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Center Parcs vakantieparken die vuurwerkvrij zijn

Bij Center Parcs zijn alle vakantieparken vuurwerkvrij. In Nederland vind je de volgende parken van Center Parcs. In alle parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Vier oud en nieuw 2022 op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland

Vuurwerkvrij vakantiepark van EuroParcs

EuroParcs heeft in 2022 ook een aantal parken waar je geen vuurwerk af mag steken. Voor een oudjaar zonder vuurwerk kan je terecht bij de volgende parken. In de eerste drie parken zijn honden helaas niet toegestaan. Bij alle andere parken van EuroParcs is je hond welkom in een aantal huisjes.

TopParken die vuurwerkvrij zijn

Ook bij TopParken vind je in 2022 parken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken. Dat zijn dit jaar de volgende vakantieparken vuurwerkvrij. Bij al deze parken is je hond welkom in een aantal huisjes.

Behalve de organisaties hierboven zijn er ook nog genoeg andere vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland te vinden. Hier vind je nog een aantal parken waar je niet bang hoeft te zijn voor geknal. Je hond is bij deze parken ook welkom in een aantal huisjes.

In de meeste vuurwerkvrije vakantieparken is ook je hond welkom

Let op!

Op deze parken mag je dus geen vuurwerk meenemen en afsteken. Er wordt door de parken alles aan gedaan om dit zo te houden. Toch is er altijd een kans dat er iemand wél vuurwerk bij zich heeft. Hoewel de kans dus een stuk kleiner is kan er toch altijd wel iets worden afgestoken. Het ene park zal hier streng op toezien, het andere park misschien iets minder. Hou er dus altijd rekening mee dat, hoewel een park vuurwerkvrij is, dit geen garantie biedt dat je echt niets zal horen.

Deze parken in Nederland zijn ook leuk om buiten oud en nieuw te bezoeken. Ze zijn mooi gelegen en je geniet er van een lekker weekend weg of een langere vakantie. En wil je naar een vakantiepark met oud en nieuw waar vuurwerk wél mag? Dan vind je hier nog veel meer leuke vakantieparken in Nederland. Of kijk snel bij de last-minutes om er nog even lekker goedkoop op uit te gaan.