Afbeelding bij vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort

Vakantiepark Beekse Bergen heet vanaf nu Lake Resort Beekse Bergen. En niet alleen de naam is vernieuwd, op het gloednieuwe Lake Resort vind je nog veel meer om te ontdekken. Op dit nieuwe resort waan je je namelijk midden in Afrika. Of je hier nu komt om te zwemmen of om te ontspannen, je beleeft hier één groot avontuur. Op het strand Bojo Beach, in het nieuwe zwembad Etsi Pool of in de nieuwe indoor speeltuin. Je vindt het allemaal in Ganvie Village, het nieuwe centrumgebouw van Lake Resort Beekse Bergen.

Klimmen en klauteren in Ganvie Village
© Beekse Bergen

Grote brand op Vakantiepark Beekse Bergen

Het oude gebouw werd in juni 2021 volledig verwoest door een grote brand. Hier waren o.a. het restaurant, het zwembad en de supermarkt te vinden. Ondanks de inzet van zo’n 50 man kon de brandweer het gebouw niet meer redden. Gelukkig vielen er geen gewonden en werden ook de dieren op Vakantiepark Beekse Bergen niet getroffen. Maar de schade was enorm en er is bijna een jaar druk gewerkt om alles weer in orde te krijgen.

Ganvie Village

Met de bouw van het compleet nieuwe centrumgebouw Ganvie Village is Vakantiepark Beekse Bergen er weer helemaal klaar voor. De grootste publiektrekker is misschien wel de Etsi Pool. Dit nieuwe zwembad is geïnspireerd op een West-Afrikaans dorp waar de huizen op palen staan. Deze vind je dan ook terug in het zwembad waar je over houten steigers kan lopen en in netten kan klimmen.

Impressie van de huisjes in de Etsi Pool op het Lake Resort
© Beekse Bergen

Ook is er een wildwaterbaan te vinden en is er een spetterende waterglijbaan. Er wordt nog druk gebouwd aan een speelparadijs in het zwembad voor nog meer plezier. In totaal vind je hier drie verschillende baden waar je kan zwemmen, spelen en relaxen. Gasten van alle leeftijden kunnen hier terecht, van de allerkleinsten tot de oudere waterliefhebbers.

Impressie van de Etsi Pool op Lake Resort Beekse Bergen
© Beekse Bergen

Naast een zwembad is er in Ganvie Village nog veel meer te vinden. Zo vind je er het restaurant Labadi met een mooi uitzicht over het Victoriameer. Hier kan je terecht voor de lekkerste gerechten. En op een mooie dag kan je terecht op het speelstrand Bojo Beach. Dit strand is volledig omheind en kindvriendelijk. Je vindt er leuke speelelementen op het strand en waterelementen. Naast het strand is een leuk terras waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Op het vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen ontbreekt het je dus aan niets.

Impressie van het speelstrand Bojo Beach op het vroegere Vakantiepark Beekse Bergen
© Beekse Bergen

Ook voor de boodschappen kan je naar Ganvie Village. Hier vind je namelijk een supermarkt waar je terecht kan voor de boodschappen. Maar ook verse broodjes voor het ontbijt kan je hier iedere dag halen. En heb je veel nodig? Geen probleem want je kan gewoon de auto even parkeren bij de supermarkt. Hier kan je zien wat er nog meer in Ganvie Village is te vinden.

Lake Resort Beekse Bergen

Niet alleen het gebouw is nieuw, ook heet het vakantiepark vanaf nu Lake Resort Beekse Bergen. En bij een nieuwe naam horen natuurlijk ook nieuwe accommodaties. Nieuw zijn de Forest Cabins en de Lake View Cabins voor 6 personen. Bij die laatsten heb je een uniek uitzicht over het Victoriameer en waan je je in het buitenland. Wat wél is gebleven is dat je als gast van Lake Resort Beekse Bergen ook toegang krijgt tot het Safaripark en het Speelland die naast het Lake Resort zijn te vinden.