Afbeelding bij tinyParks en Hofparken op Zoozana
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

TinyParks en Hofparken op Zoozana

Het aantal vakantieparken op Zoozana blijft groeien. En met TinyParks en Hofparken als nieuwe aanbieders staat de teller nu op 288 vakantieparken en ruim 3100 soorten huisjes. En er staan nog heel wat nieuwe parken in de wachtrij om toegevoegd te worden aan deze site. Je kan hier door alle parken bladeren. Of lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe aanbieders.

TinyParks

TinyParks is een aanbieder van kleinschalige vakantieparken op unieke plekjes in Nederland. De parken hebben een beperkt aantal huisjes die garant staan voor een bijzonder verblijf. Op dit moment bieden ze parken aan in Nederland en België. Op Zoozana vind je de volgende twee parken. Hier kan je wat meer lezen over TinyParks.

Impressie van een van de luxe tenten op TinyParks Cast Away
© TinyParks

TinyParks Cast Away

TinyParks CastAway is een glamping op een uniek plekje. Je vindt dit kleine park namelijk op het natuureiland Tiengemeten. Je vaart over met het pontje en komt aan in een festivalachtige sfeer. Kies voor een luxe tent of een kamer in de herberg.

Hier lees je meer over TinyParks Cast Away.

Impressie van de TinyParks Forest Cabins in het Drents Friese Wold
© TinyParks

TinyParks Forest Cabins

Het tweede park dat door deze organisatie wordt aangeboden is Forest Cabins in het Drents Friese Wold. Midden in de natuur staan hier tiny houses voor 2 of 4 personen. Hoewel de huisjes klein zijn vind je binnen alle comfort en gemak.

Hier lees je meer over TinyParks Forest Cabins.

Hofparken

De tweede nieuwe aanbieder op Zoozana is Hofparken. Bij hen vind je luxe vakantieparken in Twente en de Achterhoek. Deze staan midden in de natuur en zijn duurzaam gebouwd. Toch zijn de luxe villa’s voorzien van alle comfort die je maar wenst, van een sauna tot een hottub. Hofparken heeft op dit moment de volgende twee parken. Hier kan je wat meer lezen over Hofparken.

Impressie van Hofparken De Bergvennen in Twente
© Hofparken

Hofparken De Bergvennen

De Bergvennen van Hofparken vind je midden in de Twentse natuur. Op het park staan luxe villa’s voor 2 tot 6 personen, hiervan hebben enkelen een sauna. Het park ligt in een Natura 2000-gebied waar je uren kan wandelen en fietsen.

Hier lees je meer over Hofparken De Bergvennen.

Impressie van Hofparken Wiltershaar in de Achterhoek
© Hofparken

Hofparken Wiltershaar

In de Achterhoek ligt Hofparken Wiltershaar. Ook hier vind je luxe villa’s voor 2 tot 6 personen maar ook een groepsaccommdoatie voor 20 personen. Deze Amalia Familia heeft zelfs een eigen zwemvijver, een sauna en een hottub.

Hier lees je meer over Hofparken Wiltershaar.

Meer aanbieders op Zoozana

TinyParks en Hofparken zijn natuurlijk niet de enige aanbieders op Zoozana. Want naast de wat kleinere organisaties zijn ook de parken van o.a. Landal, Roompot en Center Parcs te vinden. Net als heel wat zelfstandige vakantieparken die onder eigen vlag actief zijn. Hier vind je een overicht van alle aanbieders op Zoozana.