Afbeelding bij strand Resort Nieuwvliet-Bad nu bij Dormio
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Strand Resort Nieuwvliet-Bad nu bij Dormio

Door de overname van Landal GreenParks door Roompot is een aantal parken in andere handen overgegaan. Een hiervan is Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad, dat vanaf nu verder gaat als Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Voor Dormio betekent dit nu dat ze twee parken in Nieuwvliet heeft. Naast Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft Dormio namelijk ook nog Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Impressie van Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad, voorheen van Landal GreenParks
© Dormio Resorts

Beide vakantieparken in Nieuwvliet liggen vlak bij elkaar maar hebben elk hun eigen karakter. Strand Resort Nieuwvliet-Bad is een echt familiepark en ligt vlak bij het strand. Vanaf het resort loop je hier in 15 minuten naartoe. Dit maakt het een ideale bestemming voor een strandvakantie met het hele gezin. Maar je kan er ook een lang weekend uitwaaien met een grote groep vrienden. Op het resort vind je namelijk woningen tot wel 22 personen.

Woningen op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Door de overgang van Landal naar Dormio hebben de woningen op het resort een andere naam gekregen. Wel bieden ze nog steeds alle luxe en comfort die je gewend was. Op het resort kan je terecht met 4 tot 22 personen, en in veel van de huizen is ook je hond welkom. We hebben alle informatie over de woningen op het resort weer up to date gemaakt. Ook vind je bij elke woning nieuwe foto’s.

Naast Strand Resort Nieuwvliet-Bad zullen ook andere parken van Landal en Roompot verder gaan onder de naam van Dormio. Zodra deze bij Dormio zijn te boeken vind je deze meteen op Zoozana. Je kan nu al een kijkje nemen bij Dormio om te zien welke parken dit zijn. Hier kan je zien welke parken van Dormio Resorts er op dit moment al via Zoozana zijn te vinden.

Impressie van één van de vakantiewoningen op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad
© Dormio Resorts

Bekijk hier alle informatie over Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad of klik hier om meteen te boeken.