Afbeelding bij rCN Vakantieparken nu ook te vinden met Zoozana
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

RCN Vakantieparken nu ook te vinden met Zoozana

Vanaf nu kan je ook de RCN Vakantieparken in Nederland vinden op Zoozana. Je vindt deze parken op de mooiste plekjes in Nederland. Midden in de natuur, aan het water of bij het strand. Je kan er terecht voor een paar dagen weg of voor een lange vakantie in eigen land. En door de vele voorzieningen voor jong en oud zijn de vakantieparken van RCN ideaal voor een vakantie met het hele gezin.

Impressie van een van de RCN Vakantieparken die nu ook op Zoozana zijn te vinden
© RCN Vakantieparken

Op dit moment zijn we druk bezig met het toevoegen van deze parken. Je kan nu al alles lezen over de RCN parken Zeewolde, De Jagerstee en Het Grote Bos. Je ontdekt niet alleen wat er allemaal op de parken is te vinden. We laten je ook zien wat er allemaal in de omgeving van elk park is te doen. En natuurlijk lees je ook alles over de soorten huisjes die op ieder park zijn te vinden.

Vakantiekerk

Bijzonder bij de vakantieparken van RCN is de vakantiekerk. Op veel parken is er vanaf Pasen tot halverwege september iedere week een dienst. Deze is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Voor de kinderen is er tijdens de dienst een Knutselclub. Hierbij wordt aangesloten op het thema van de dienst. Hier kan je meer lezen over de vakantiekerk.

Alle RCN Vakantieparken

Op Zoozana vind je binnenkort alle vakantieparken van RCN die in Nederland zijn te vinden. Maar ook in Frankrijk en Duitsland kan je terecht bij de parken van deze organisatie. Kijk hier voor alle parken in Nederland die nu al op Zoozana staan. Je kan ze natuurlijk ook bekijken op de website van RCN zelf. Of ontdek hier de parken die je in Duitsland en Frankrijk kan vinden.

Impressie van een van de RCN Vakantieparken in Nederland
© RCN Vakantieparken