Afbeelding bij nieuwe vakantieparken van Landal
Zoek een vakantiepark in Nederland

Nieuwe vakantieparken van Landal

Landal GreenParks blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe vakantieparken in Nederland. De laatste dagen hebben we zes van deze parken toegevoegd op Zoozana. Van het uiterste noorden van Nederland tot Limburg. En mocht je deze parken nog niet kennen dan moet je deze zeker eens bekijken. De meest recente Landal parken kan je hieronder vinden.

Impressie van Landal Elfstedenhart

Landal Elfstedenhart

In Friesland vind je Landal Elfstedenhart, een van de nieuwe vakantieparken aan het water. Je vindt dit park in Witmarsum aan het water van de Elfstedenroute en met luxe bungalows voor 2 tot 12 personen.

Lees alles over Landal Elfstedenhart

Impressie van Landal Kaap West, een van de nieuwe vakantieparken van Landal in Nederland

Landal Kaap West

Op Terschelling is Landal Kaap West te vinden. Een mooi complex met luxe appartementen waarvan er een aantal uitzicht heeft op de kust. Je kan hier terecht met 2 tot 6 personen voor een heerlijke vakantie aan zee.

Lees alles over Landal Kaap West

Impressie van Landal Waterresort Blocksyl

Landal Waterresort Blocksyl

In Blokzijl, in Overijssel, opende Landal Waterresort Blocksyl. Een mooi waterpark waarbij de huisjes aan open vaarwater liggen. Je zit hier dus meteen op het water maar ook zo in de mooie natuur. En net als op de andere nieuwe vakantieparken van Landal vind je hier comfortabele huisjes.

Lees alles over Landal Waterresort Blocksyl

Impressie van een van de nieuwe vakantieparken in Limburg, Landal Marina Resort Well

Landal Marina Resort Well

In Limburg kan je vanaf nu terecht op Landal Marina Resort Well. Een luxe vakantiepark aan het Leukermeer met een eigen jachthaven. Als je van watersport houdt is dit dus een ideale bestemming.

Lees alles over Landal Marina Resort Well

Impressie van Landal Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug

In Hoge Hexel wordt nog druk gebouwd aan een van de nieuwe vakantieparken van Landal, namelijk Vakantiepark Sallandse Heuvelrug. De eerste fase is inmiddels klaar en je kan hier dus al terecht voor een heerlijke vakantie in de natuur.

Lees alles over Landal Sallandse Heuvelrug

Meer nieuwe vakantieparken van Landal

En binnenkort zullen er nog meer volgen. Want ook op dit moment wordt er op verschillende plekken in Nederland druk gebouwd. Ben je ook benieuwd welke parken van Landal er nieuw zijn? Lees dan snel meer over elk park. Of kijk hier om alle vakantieparken van Landal in Nederland te bekijken. Wil je ook de parken in het buitenland ontdekken dan kan je terecht op de site van Landal.