Afbeelding bij nieuwe huisjes op Landal Aelderholt
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Nieuwe huisjes op Landal Aelderholt

Landal GreenParks blijft bezig met het moderniseren van huisjes en het toevoegen van nieuwe huisjes op haar parken. Zo is er onlangs ook een aantal nieuwe huisjes op Landal Aelderholt bijgekomen. Op dit leuke Landal park in Aalden zit je midden in de Drentse natuur. Op het park vind je o.a. een zwembad en veel leuke activiteiten voor jong en oud. Hier kan je meer lezen over dit Landal park in Aalden en zie je wat er op en rond het park is te doen. Of lees hieronder wat meer over de nieuwe huisjes op dit park.

Impressie van een van de nieuwe huisjes op Landal Aelderholt in Aalden
© Landal GreenParks

De nieuwe Landal Aelderholt huisjes in Drenthe

De luxe nieuwe huisjes die je nu op Landal Aelderholt kan boeken zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Hiervan zijn er twee speciaal voor gezinnen met kinderen. Ook is er een luxe wellnesswoning voor 4 personen met heel veel luxe extra’s. De nieuwe woningen zijn ‘van het gas af’ en maken gebruik van een warmtepomp. Hier lees je in het kort meer over deze huisjes.

Nieuwe huisjes voor 4 en 6 personen

Op Landal Aelderholt zijn er twee nieuwe woningen te boeken voor 4 personen. Beiden zijn voorzien van een sauna en een sunshower en hebben elk twee slaapkamers en twee badkamers. In deze moderne huisjes vind je een luxe keuken met o.a. een Nespresso. Bij elke woning vind je een terras met naast een fijne tuinset ook ligstoelen.

De wellnesswoning 4ELW is daarnaast ook voorzien van een whirlpool waar je met zijn tweeën in kan en een regendouche. Aan luxe kom je hier dus niets tekort. In de luxe 6-persoons woning vind je nog een extra slaapkamer.

De volgende nieuwe luxe huisjes zijn nu te boeken bij Landal Aelderholt:

Impressie van de sauna in de nieuwe wellnesswoning op Landal Aelderholt
© Landal GreenParks

Twee nieuwe kinderwoningen op Landal Aelderholt

Naast deze luxe huisjes zijn er bij Landal Aelderholt nu ook twee nieuwe huisjes voor een gezin met jonge kinderen te boeken. Deze extra luxe huisjes zijn er voor 6 of 8 personen. Hierin vind je een aantal leuke extra’s zoals o.a. een ruimte om te spelen, extra meubels en speelgoed. Ook deze zijn elk voorzien van een sauna en een sunshower en hebben ieder drie of vier slaapkamers en twee badkamers.

Het gaat op Landal Aelderholt om de volgende woningen voor jonge gezinnen:

Nog veel meer nieuwe Landal huisjes

Deze vijf nieuwe huisjes zijn slechts een deel van de huisjes die onlangs nieuw op de Landal parken zijn gekomen. Of die onlangs een nieuw jasje hebben gehad. Ook op veel andere parken kan je kiezen uit nieuwe en moderne huisjes. Als je op de volgende link klikt krijg je meteen alle nieuwe huisjes bij Landal te zien.

Bekijk hier alle nieuwe Landal huisjes in Nederland en op andere parken.

Impressie van een van de nieuwe huisjes op Landal Aelderholt in Aalden
© Landal GreenParks

Hier kan je kijken welke parken van Landal er nog meer in Nederland zijn te vinden.