Afbeelding bij nieuw vakantiepark in Someren, Landal De Strabrechtse Vennen
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Nieuw vakantiepark in Someren, Landal De Strabrechtse Vennen

Met de opening van het nieuwe vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen in Someren heeft Landal nu vijf parken in Noord-Brabant. En ook dit nieuwe Landal vakantiepark in Someren ligt midden in de natuur. Je vindt deze namelijk bij de mooie gebieden de Groote Peel en de Strabrechtse Heide. Dit maakt het een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust en natuur. Maar ook de Brabantse gezelligheid is nooit ver van het park te vinden!

Kijk hier om meteen alles over dit nieuwe Landal park te weten te komen.

Impressie van het nieuwe Landal vakantiepark De Strabrechtse Vennen in Sommeren
© Landal GreenParks

Luxe bungalows aan en bij het water

Op het nieuwe vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen vind je luxe bungalows. Deze liggen allemaal aan of vlak bij het water en zijn geschikt voor 4 tot 20 personen. Je bent hier dus welkom met het gezin maar ook voor een weekend met de hele familie. Elke woning op het park biedt veel luxe en comfort. En er zijn zelfs woningen met luxe extra’s als een sauna, een hottub en zelfs een heuse zwem-spa.

Elke woning op Landal De Strabrechtse Vennen is voorzien van een compleet ingerichte keuken met apparatuur. Ook is er altijd minstens één moderne badkamer te vinden. Bij je bungalow kan je lekker buiten zitten op een terras met comfortabele meubels. In een aantal huisjes is tot slot ook je hond welkom, dus ook deze kan mee op vakantie naar Brabant.

Tip: hier kan je meteen alle luxe bungalows op Landal De Strabrechtse Vennen bekijken.

Op Landal De Strabrechtse Heide vind je o.a. een klimmuur
© Landal GreenParks

Voorzieningen op het nieuwe Landal De Strabrechtse Vennen

Op De Strabrechtse Vennen is er van alles te doen voor jong en oud. Je kan er zowel binnen als buiten zwemmen, in het zwembad of de recreatieplas. En wil je actief bezig zijn dan kan je een potje padel spelen op de baan. Of ga de hoogte in op de klimmuur op het park. Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten een speeltuin.

Houd je van vissen? Dan kan je hier ook altijd je hengel uitwerpen. Zo kan je even lekker relaxen aan het water. Verder vind je op het vakantiepark horeca. Zo heeft Landal De Strabrechtse Vennen een restaurant en een snackbar. Maar ook is er een winkel voor lekkere broodjes en wat kleine boodschappen. Hier kan je precies zien wat er allemaal op het park is te doen.

Wil je dit nieuwe vakantiepark zelf ontdekken? Kijk dan hier voor alle informatie over Landal De Strabrechtse Vennen en wanneer de luxe bungalows beschikbaar zijn.

Impressie van het overdekte zwembad op Landal De Strabrechtse Heide in Someren
© Landal GreenParks