Afbeelding bij luxe vakantiehuis in Drenthe met wellness
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Luxe vakantiehuis in Drenthe met wellness

Nieuw op Zoozana is het luxe Dutchen vakantiepark Park de Zeegser Duinen. Hier kan je terecht voor een verblijf in een luxe vakantiehuis in Drenthe met wellness, met 4 tot 8 personen. Park de Zeegser Duinen vind je in Zeegse, midden in het Nationaal Park de Drentsche Aa. Het is dus de ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Vanuit je luxe vakantiehuis wandel of loop je meteen de mooie natuur van Drenthe in.

Impressie van een luxe vakantiehuis in Drenthe met wellness, op het Dutchen vakantiepark Park de Zeegser Duinen in Zeegse
© Dutchen

Op pad in Drenthe

In de omgeving van Zeegse zijn ook veel leuke uitjes te maken. Je bent vanuit je luxe vakantiehuis zo in Emmen, Assen en andere leuke plaatsen in Drenthe. Maar ook kan je naar Groningen dat op maar 26 km van het park ligt. Verder zijn er leuke musea en andere uitjes te bedenken. Van de dierentuin tot een attractiepark. We hebben hier vast wat leuke tips voor je op een rijtje gezet. En hier vind je nog meer leuke tips in Drenthe.

Over dit luxe vakantiehuis in Drenthe

Zoek je ook graag de rust op maar wil je wel genieten van lekker veel comfort? Dan vind je in je luxe vakantiehuis in Drenthe alles wat je je maar kan wensen. De lodges op Park de Zeegser Duinen zijn stuk voor stuk luxe ingericht. Zo hebben ze o.a. een moderne keuken met luxe apparatuur. In de lichte en ruime woonkamer vind je een comfortabele zithoek en een flatscreen of smart-tv. En ook de slaapkamers en badkamers zijn voorzien van alle comfort. Buiten zitten kan op het ruime terras waar ook een vuurplaats of BBQ is te vinden.

Met een jacuzzi, sauna of hottub

Je kan op dit vakantiepark in Drenthe kiezen uit een vakantiehuis voor vier, zes of acht personen. In een deel van de lodges is ook je hond welkom. Helemaal luxe is een vakantiehuis met wellness voor een wel heel ontspannen verblijf in Drenthe. Kies voor een lodge met een sauna of jacuzzi, of ontspan in een hottub in de natuur. In een aantal van de lodges hoef je zelfs niet te kiezen want vind je beiden. Hier kan je alle lodges op het park in Zeegse op je gemak bekijken of boeken.

Zoek je ook een luxe vakantiehuis in Drenthe met je eigen wellness? Bekijk dan hier alle lodges.

Impressie van het uitzicht op de natuur bij je luxe vakantiehuis in Drenthe
© Dutchen

Hier kan je meer lezen over Dutchen Park de Zeegser Duinen en wat er in de omgeving is te doen. En hier kan je nog veel meer vakantiehuizen in Drenthe vinden.