Afbeelding bij nieuw: luxe appartementen aan zee in Breskens
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Nieuw: luxe appartementen aan zee in Breskens

Dormio Breskens Apartments & Penthouses is een nieuw resort in Breskens met luxe appartementen aan zee in Zeeland. Het complex ligt direct aan het strand en op loopafstand van het centrum van Breskens. Onder het resort vind je een restaurant en al het andere is in het gezellige centrum van Breskens te vinden. Je kan hier terecht met 4 of 6 personen voor een luxe vakantie in Zeeland. Om te genieten van het strand, de mooie omgeving of om leuke uitjes op Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of in België te doen.

Hier kan je alles lezen over de luxe appartementen in Zeeland van Dormio Breskens Apartments & Penthouses.

Impressie van een van de luxe appartementen aan zee in Zeeland, bij het nieuwe resort van Dormio in Breskens
© Dormio Resorts

Op vakantie aan het strand in Zeeland

Dit nieuwe resort van Dormio Resorts met luxe appartementen aan zee vind je direct aan het strand van Breskens. Deze gezellige havenplaats heeft alles te bieden voor een leuke vakantie. Van gezellige restaurants en leuke winkels tot een supermarkt. In het levendige centrum is altijd wel iets te doen, maar je kan ook altijd de rust opzoeken. Maak een lange wandeling over het strand of ontdek Zeeuws-Vlaanderen op de fiets. Geniet van de mooie natuur en de leuke plaatsjes die er zijn te vinden.

Ook kan je vanuit deze luxe appartementen aan zee in Breskens allerlei leuke uitjes doen. Niet alleen op Zeeuws-Vlaanderen maar ook op Walcheren en in België. Met de ferry vanuit Breskens ben je zo in Vlissingen. En met de fiets kan je langs de duinen helemaal naar Knokke rijden. Ga naar een museum, een dierentuin of kies voor een van de vele andere uitjes. We hebben hier alvast wat leuke tips voor je verzameld. Er is altijd wel iets te doen!

Impressie van het uitzicht van een van de luxe appartementen aan zee
© Dormio Resorts

Luxe appartementen aan zee met een geweldig uitzicht

Je appartement in Dormio Breskens Apartments & Penthouses is voorzien van alle gemak en comfort. De bedden zijn al voor je opgemaakt en de handdoeken liggen al voor je klaar. Door de moderne meubels en luxe inrichting voel je je hier meteen thuis en geniet je volop. Vanuit deze luxe appartementen in Zeeland kijk je uit over de duinen, de haven, de Westerschelde of de Noordzee.

Wil je een nog mooier uitzicht? Kies dan voor een van de Panorama appartementen die op de zesde tot en met de tiende etage zijn te vinden. En de ultieme luxe vind je in de Penthouse Sky op de elfde etage. Hier heb je zelfs een eigen sauna en een groot terras rondom met aan alle kanten een geweldig uitzicht. Bekijk hier alle appartementen in dit luxe complex aan zee in Zeeland.

Of kijk hier om direct een luxe appartement aan zee te boeken.

Impressie van Dormio Breskens Apartments & Penthouses
© Dormio Resorts