Afbeelding bij familiehuis Nunspeet en De Rimboe & De Woeste Hoogte
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Familiehuis Nunspeet en De Rimboe & De Woeste Hoogte

Op Zoozana kan je weer twee nieuwe vakantieparken in Nederland vinden. Familiehuis Nunspeet en De Rimboe & De Woeste Hoogte. Twee totaal verschillende parken maar wel allebei op de Veluwe. Familiehuis Nunspeet is een Christelijk vakantiepark met een eigen strand aan het Veluwemeer. Op De Rimboe & De Woeste Hoogte vind je een verwarmd zwembad en een spetterbad. Hieronder lees je in het kort iets meer over beide parken.

Hier lees je meer over Familiehuis Nunspeet. Of kijk hier om alles te lezen over De Rimboe & De Woeste Hoogte.

Impressie van het strand aan het Veluwemeer bij Familiehuis Nunspeet
© Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet is een Christelijk vakantiepark dat, zoals de naam al doet vermoeden, in Nunspeet is te vinden. Op het park vind je vakantiehuizen vlak bij het Veluwemeer tot wel 20 personen. In een aantal hiervan kan je ook met je hond terecht. Er is hier voor het hele gezin van alles te doen, van animatie en speeltuinen tot kanoën en zwemmen. En wil je er een dagje op uit? Dan is er ook in de omgeving van Nunspeet van alles te zien en te doen. Hier vind je alvast wat leuke tips die wij voor je hebben verzameld.

Op Familiehuis Nunspeet wordt de zondagsrust gerespecteerd. Hier lees je alles over dit Christelijke vakantiepark op de Veluwe.

Impressie van het spetterbad op vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo
© De Rimboe

De Rimboe & De Woeste Hoogte

Ook op de Veluwe vind je het vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte. Dit park ligt in Hoenderloo en heeft alles te bieden voor het hele gezin. Net als bij Familiehuis Nunspeet is er animatie op het park en kan je meedoen aan veel activiteiten. Verder vind je er een verwarmd zwembad en een leuk spetterbad voor de kinderen. Op dit vakantiepark in Hoenderloo kan je terecht met maximaal 14 personen. En ook hier is je hond in veel van de huisjes welkom. Ook vanuit De Rimboe & De Woeste Hoogte kan je tal van leuke uitjes doen. Hier vind je alvast wat leuke tips.

Kijk hier om meer te weten te komen over vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo.

Krijg je ook zin in een vakantie op de Veluwe maar wil je eerst nog wat andere parken bekijken? Dan vind je hier nog veel meer leuke vakantieparken op de Veluwe.