Afbeelding bij meest bijzondere accommodatie 2024: Zeeuwse Dijksuite
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Meest bijzondere accommodatie 2024: Zeeuwse Dijksuite

De Zeeuwse Dijksuite in Kortgene is volgens de ANWB de meest bijzondere accommodatie van 2024. Dit is vrijdag 12 januari bekend gemaakt tijdens de uitslag van de Camping van het Jaar 2024-verkiezing van de ANWB. De bijzondere accommodatie in Kortgene was genomineerd door een vakjury uit een aantal landen. Nadat ruim 23.000 mensen hadden gestemd kwam de Zeeuwse Dijksuite als winnaar uit de bus.

Kijk hier of en wanneer de Zeeuwse Dijksuite nog beschikbaar is.

Impressie van de Zeeuwse Dijksuite, door de ANWB uitgeroepen tot meest bijzondere accommodatie van 2024
© Ardoer

Over de Zeeuwse Dijksuite in Kortgene

De Zeeuwse Dijksuite is een bijzondere accommodatie die in een dijk is gebouwd. Deze luxe suite is circulair gebouwd en wekt energie op via zonnepanelen, deze vind je op het dak dat op de dijk ligt. De muren van de suite zijn ook nog eens gemaakt van hout dat gerecycled is. Toch ontbreekt het je in deze duurzame suite op Ardoer Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene aan niets.

In de Zeeuwse Dijksuite vind je twee slaapkamers met elk een badkamer en-suite. In beiden vind je een douche en een toilet. Ook is er een ruime woonruimte met een zithoek, een eethoek en een tv. De moderne open keuken is voorzien van alle gemak en heeft o.a. een Nespresso. Aan beide zijden van deze bijzondere accommodatie vind je tot slot een terras. Op de luxe loungemeubelen zit je heerlijk buiten en geniet je in alle rust.

Overnachten in deze bijzondere accommodatie?

In de Zeeuwse Dijksuite op de Paardekreek in Kortgene kan je met 4 personen terecht. In een aantal van de suites is ook je hond welkom. De tuin bij de suite is niet afgeschermd. Met hele jonge kinderen kan je dus beter een ander huisje kiezen. De auto kan je kwijt onderaan de dijk. Je bagage neem je mee in een kar die van waterplanten is gemaakt. Bekijk hier de beschikbaarheid van de Zeeuwse Dijksuite in Kortgene. Daar vind je ook nog veel meer foto’s van deze bijzondere accommodatie in Zeeland.

Impressie van het interieur van deze bijzondere accommodatie in Kortgene, Zeeland
© Ardoer

Hier vind je nog meer leuke parken in Zeeland. En hier kan je de ANWB Camping van het Jaar 2024 bekijken, De Kleine Wolf in Stegeren (Ommen).