Afbeelding bij aNWB camping van het Jaar 2024 De Kleine Wolf
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

ANWB camping van het Jaar 2024 De Kleine Wolf

Ieder jaar kiezen kampeerders bij de ANWB weer de camping van het jaar. Ook deze keer is Camping de Kleine Wolf de winnaar van de ANWB Camping van het Jaar 2024 verkiezing. De camping in Stegeren, bij Ommen, won deze titel eerder ook al in 2020 en 2022. Camping De Kleine Wolf was een van de 58 genomineerden in de verkiezing die al sinds 1987 wordt georganiseerd. Ruim 23.000 kampeerders brachten dit jaar hun stem uit.

Impressie van Camping De Kleine Wolf, ANWB Camping van het Jaar 2024
© Camping De Kleine Wolf

Familiecamping van het jaar

Om kans te maken op de titel Familiecamping van het jaar moet een camping aan een aantal eisen voldoen. Zo moet deze minimaal 4,5 ANWB-sterren hebben en o.a. een restaurant en animatie bieden. Daarnaast moet er genoeg speelgelegenheid zijn en moet de camping accommodaties hebben die je kan huren. Camping De Kleine Wolf voldeed aan alle eisen en won de titel ANWB camping van het Jaar 2024.

Over deze camping van het jaar 2024

De Kleine Wolf is een familiecamping in het Vechtdal in Overijssel. De camping grenst aan het bos en heeft veel voorzieningen voor het hele gezin. Zo is er een leuke speeltuin binnen en een junglebos. Maar ook vind je er zowel binnen als buiten een zwembad met glijbanen. In de vakanties is er bovendien een animatieprogramma dat van alles organiseert. Dit alles met als resultaat de verkiezing tot ANWB Camping van het Jaar 2024.

Op de camping kan je mooie lodges en chalets huren. Maar ook vind je er ruime plaatsen voor wie liever wil kamperen. Er is altijd wel een mooie plaats te vinden op een van de velden of tussen de bomen. Hier lees je meer over de plaatsen op Camping de Kleine Wolf. En hier kan je alles lezen over de soorten huisjes die je hier kan huren.

Of klik hier om alles te lezen over deze familiecamping in Stegeren bij Ommen.

Impressie van het zwembad op Camping De Kleine Wolf, winnaar van ANWB Camping van het Jaar 2024
© Camping De Kleine Wolf

Meest bijzondere accommodatie in Kortgene

Naast camping van het jaar koos de ANWB dit jaar ook weer de meest bijzondere accommodatie van 2024. Deze eer ging dit jaar naar de Zeeuwse Dijksuite op camping en villapark de Paardekreek in Kortgene. Hier kan je meer lezen over de Paardekreek in Kortgene.