Afbeelding bij een luxe vakantiehuis op de Veluwe voor 12 personen
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Een luxe vakantiehuis op de Veluwe voor 12 personen

Vanaf vandaag vind je ook Resort Valley op deze site, een nieuw vakantiepark op de Veluwe. En graag brengen we dit luxe vakantiehuis op de Veluwe voor 12 personen met zwembad onder je aandacht. In deze villa vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een verblijf dat je niet snel zal vergeten. Want met een eigen zwembad, een whirlpool én een sauna kan je hier niet anders dan puur genieten.

Impressie van het nieuwe luxe vakantiehuis op de Veluwe voor 12 personen met zwembad
© Resort Valley

Je vindt dit allemaal in de speciale spa & wellness kelder die in de villa is te vinden. Deze ruimte ziet er prachtig uit, en je vindt er alles wat nodig is om even lekker te relaxen. Naast alles wat al is vermeld vind je er ook nog een aparte ruimte om te douchen. In de sauna of whirlpool kom je in je eigen spa & wellness echt even tot rust.

Duurzaam A+++ vakantiehuis met zwembad op de Veluwe

Het zwembad is trouwens niet het enige dat bijzonder is aan dit huis. Net als de andere villa’s op het resort is ook dit vakantiehuis met zwembad duurzaam gebouwd. Het vakantiehuis op de Veluwe heeft ondanks alle luxe namelijk energielabel A+++. Dit komt o.a. door het gebruik van waterbesparende douchekoppen en de LED-verlichting in de woning. Ook wordt er in de woning geen gebruik gemaakt van gas.

Toch vind je in deze vrijstaande villa alle comfort en luxe. Zo is er een moderne keuken die voorzien is van alle gemak, zoals luxe inbouwapparatuur en een Quooker. Koken doe je in deze villa op inductie. In de woning vind je verder zowel vloerverwarming als airconditioning. Ook daar lever je dus niets in op het gebied van comfort. En met vijf slaapkamers en vier badkamers kan je hier met 12 personen volop genieten. Voor een paar dagen weg met een groep vrienden of familie, of voor een lange vakantie op de Veluwe. Krijg je ook al zin om te gaan?

Hier kan je alles lezen over dit luxe vakantiehuis met zwembad op de Veluwe. Of kijk hier om de andere duurzame villa’s op het park te zien. De nieuwe villa’s zijn te boeken vanaf april 2024!

Tip: er wordt nog volop gebouwd op het park, in het weekend wordt er echter niét gewerkt. Wil je dus zeker weten dat je in alle rust geniet? Kies dan voor een lang weekend op de Veluwe.

Impressie van de whirlpool en het zwembad in de spa & wellness van dit vakantiehuis op de Veluwe bij Resort Valley
© Resort Valley

Over Resort Valley

Op dit nieuwe park op de Veluwe kom je om in alle luxe te genieten van de rust en natuur. In totaal vind je op het park zo’n 30 luxe en duurzame villa’s voor 5 tot 12 personen. Als gast van Resort Valley kan je gebruik maken van alle voorzieningen op Park Berkenrhode. Dit vind je direct naast dit luxe park in Otterlo, je kan hier lopend naartoe. Hier kan je meer lezen over Resort Valley in Otterlo.

Handig