Afbeelding bij vakantiehuis met zwembad of binnenzwembad huren?
Zoek een vakantiepark in Nederland

Vakantiehuis met zwembad of binnenzwembad huren?

Wil je een vakantie vol zwemplezier? Kies dan voor een te gek vakantiehuis in Nederland je eigen openlucht zwembad of binnenzwembad. We hebben hier een paar van deze mooie huizen in Nederland voor je op een rijtje gezet. Of je nu met zijn tweetjes komt of met de hele familie. Met je eigen zwembad bij je vakantiehuis kan je een duik nemen wanneer je maar wilt. Al deze huizen liggen op mooie vakantieparken in Nederland waar van alles te doen is. Krijg je ook zal zin om een duik te nemen? Kijk dan snel waar je een leuk vakantiehuis met een outdoor zwembad of een binnenzwembad kan huren.

Vakantiehuis met zwembad buiten huren?

Maakt het jou niet uit of de zon schijnt of niet? Dan kan je o.a. een vakantiehuis met een openlucht zwembad huren op een van deze parken:

Hier vind je huizen met een zwembad buiten voor 2 tot wel 14 personen. Om heerlijk in te relaxen met zijn tweetjes. Of waar de kinderen lekker kunnen spelen terwijl jij met een drankje op het terras geniet. Behalve een zwembad vind je in je vakantiehuis nog veel meer luxe. We lichten er een paar voor je uit.

Unbrick One, met zwembad en sauna

Op Brinckerduyn vind je deze luxe lodge voor 2 personen met zowel een zwembad als een sauna. De Unbrick One is een luxe vakantiehuis met een zwembad dat je het hele jaar kan gebruiken. In je huis vind je nog veel meer luxe zoals een grote 55″ Qled tv, een traditionele sauna en lekkere M-Line boxsprings. Bekijk hier de Unbrick One of lees meer over Brinckerduyn.

Unbrick One, vakantiehuis voor 2 personen met zwembad en sauna
© Brinckerduyn

Mooi Schoorl 17, vakantiehuis met zwembad vlak bij zee

In Schoorl vind je het luxe park Mooi Schoorl. Je fietst in 20 minuten naar het strand maar kan ook een duik in je eigen zwembad nemen. De villa is luxe ingericht met o.a. een Boretti keuken, een Nespresso en zelfs een wijnklimaatkast. Het zwembad is te gebruiken van medio april tot oktober. Bekijk hier de luxe villa of lees meer over het park Mooi Schoorl.

Het vakantiehuis Mooi Schoorl 17 met een eigen zwembad en veel luxe voorzieningen
© Mooi Schoorl

14-persoons Wellness bungalow met zwembad, sauna en jacuzzi

Zoek je een vakantiehuis met een zwembad voor een grotere groep? Dan is deze wellness bungalow voor 14 personen op De Boshoek echt iets voor jou. Behalve een zwembad vind je bij de bungalow ook een sauna en een jacuzzi. Het zwembad is in gebruik van medio me tot september. De jacuzzi en sauna kan je het hele jaar door gebruiken. Hier lees je meer over de wellness bungalow met zwembad of lees hier meer over De Boshoek.

De wellness bungalow met zwembad, jacuzzi en sauna voor 14 personen vind je op De Boshoek
© De Boshoek

Vakantiehuis met binnenzwembad

Wil je ook lekker je zwembad in als het buiten wat minder mooi weer is? Dan kan je op een aantal parken in Nederland ook een vakantiehuis met een binnenzwembad huren. Deze zijn vaak iets kleiner maar daarom niet minder fijn. Of kies voor een zwembad binnen met een jetstream. Hierbij is er stroming in je zwembad zodat je tegen de stroom in kan zwemmen. Je vindt een vakantiehuis met een zwembad binnen o.a. op de volgende parken:

Op deze vakantieparken vind je een vakantiehuis met een binnenzwembad voor 6 tot 10 personen. Ideaal voor een vakantie met je eigen gezin of een leuk weekend met een grotere groep. We lichten er drie voor je uit.

Bungalow met binnenzwembad met jetstream voor 10 personen

Dit luxe vakantiehuis met zwembad heeft een jetstream. Door de stroming die deze jetstream geeft kan je echt zwemmen. Maar ook als je lekker wil dobberen kan je er natuurlijk in. Behalve een binnenzwembad vind je in het vakantiehuis met lekker veel luxe ook een sauna en andere voorzieningen voor een heerlijke tijd. Hier lees je meer over de bungalow met binnenzwembad en hier kan je meer lezen over De Bloemert.

Impressie van het vakantiehuis met binnenzwembad en jetstream op De Bloemert van Landal GreenParks
© Landal GreenParks

Wellness zwembadvilla in Arcen voor 8 personen

In dit vakantiehuis in Arcen met een zwembad binnen vind je nog veel meer wellness voorzieningen. Zo is er een wellness ruimte in het souterrain waar je naast een zwembad ook een combi-sauna, een sunshower en ligstoelen vindt. Op het wellness terras is ook nog een hottub die je in de winter en zomer kan gebruiken. Wil je weten wat er nog meer in deze luxe villa is te vinden? Lees dan hier alles over de wellness villa of lees hier meer over Roompot Resort Arcen.

De wellness zwembadvilla van Roompot Resort Arcen voor 8 personen
© Roompot

Luxe vakantiewoning voor 12 personen met binnenzwembad

Op het nieuwe Dormio resort in Nieuwvliet-Bad kan je twee soorten vakantiehuizen met een zwembad huren. Elke woning is erg luxe ingericht en voorzien van veel comfort. Zo is er standaard een Nespresso aanwezig maar staat er ook een wijnkoelkast in de keuken. Ideaal dus voor een luxe weekend weg of voor een langere periode. Het zwembad in de woning Badhuis Wind Pool is 4,70 x 3,55 m. Bekijk hier deze luxe woning met zwembad of lees hier meer over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Impressie van een vakantiewoning voor 12 personen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad met een binnenzwembad
© Dormio Resorts

Meer huizen met een zwembad

Lijkt zo’n vakantiehuis met een zwembad jou ook wel iets dan kan je een van de huizen huren die je hier ziet. Maar je kan ook hier een kijkje nemen voor de andere huizen in Nederland met een zwembad buiten of binnen.