Afbeelding bij een actieve outdoor vakantie bij Molecaten in Drenthe
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Een actieve outdoor vakantie bij Molecaten in Drenthe

Wil je tijdens je vakantie toch lekker actief bezig zijn? Dan kan je in Drenthe terecht op vakantiepark en camping Molecaten Park Kuierpad met een eigen outdoor park. Hier is van alles te doen zodat jij je tijdens je vakantie geen moment hoeft te vervelen. En wil je toch af en toe lekker tot rust komen? Ook dan zit je op dit Molecaten park in Wezuperbrug helemaal goed!

Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten bij Molecaten Outdoor Drenthe.

Impressie van het klimpark bij Molecaten Outdoor Drenthe
© Molecaten

Wat is er allemaal te doen bij Molecaten Outdoor Drenthe?

Bij Molecaten Outdoor Drenthe is er van alles te doen voor wie van actie en spanning houdt. Zo vind je er een groot klimpark met maar liefst drie parcoursen en een gave zip-line. Als je niet bang bent voor hoogtes kan je hier dus volop klimmen. Maar er is nog veel meer te doen op het outdoor park. Zo vind je er een all-weather skibaan maar ook een gaaf skatepark.

En wil je boogschieten, kanoën of bijvoorbeeld een vlot bouwen? Ook dan kan je hier terecht. Daarnaast zijn er ook veel andere activiteiten die je hier kan doen. Teveel om op één dag te doen. Dus als je op vakantie gaat naar Molecaten Park Kuierpad kan je een voordelige 5-rittenkaart kopen. Daarmee kan je vijf activiteiten doen bij Molecaten Outdoor Drenthe. Hier lees je er meer over.

Bij Molecaten Outdoor Drenthe kan je ook boogschieten en meedoen aan andere activiteiten. Op deze foto zie je een impressie van het boogschieten.
© Molecaten

Molecaten Park Kuierpad

Maar vakantiepark en camping Molecaten Park Kuierpad in Drenthe heeft meer te bieden dan outdoor alleen. Op het park vind je zowel binnen als buiten een zwembad. Het buitenbad heeft een glijbaan en een wildwaterbaan. Verder is er een speel- en zwemvijver en vind je er diverse speeltuinen. Ook is er tijdens de vakanties animatie voor kinderen t/m 12 jaar. En voor de tieners is er een leuke ruimte om te chillen.

Bij Molecaten Park Kuierpad zal niemand zich dus hoeven te vervelen. Of je nu voor Molecaten Outdoor Drenthe komt of een van de andere voorzieningen. Er is hier voor jong en oud van alles te doen. Je kan bij Molecaten overnachten op de camping, in je eigen tent of in een compleet ingerichte tent. Maar ook kan je er terecht met een camper of caravan. Wil je wat meer luxe? Dan kan je kiezen voor een huisje of een chalet. Er is dus altijd wel iets te vinden!

Kijk hier voor meer informatie over vakantiepark en camping Molecaten Park Kuierpad.

Impressie van Molecaten Park Kuierpad, direct naast Molecaten Outdoor Drenthe
© Molecaten