Afbeelding bij in de spotlight: Roompot Beach Resort in Kamperland
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

In de spotlight: Roompot Beach Resort in Kamperland

Bijna elke dag worden er nieuwe vakantieparken en accommodaties op Zoozana gezet. Maar ook verversen we regelmatig alle informatie én foto’s bij parken die al vermeld zijn. Deze keer hebben we alle pagina’s over Roompot Beach Resort in Kamperland een verse update gegeven. Dus de hoogste tijd om dit Roompot park aan de Oosterschelde in Zeeland eens in de spotlight te zetten.

Kijk hier om direct naar Roompot Beach Resort in Kamperland te gaan.

Impressie van de ligging van Roompot Beach Resort aan de Oosterschelde in Kamperland, Zeeland
© Roompot

Achter de schermen bij Zoozana

Op Zoozana vind je ruim 300 parken en ruim 3500 huisjes in Nederland. Al deze vakantieparken voegen we met de hand toe aan deze site. We zoeken uit wat er op het park is te doen en uit welke huisjes je kan kiezen. Maar ook kijken we wat er in de omgeving is te doen, voor jong en oud. Dat is veel werk, maar zo kunnen we je wel echt alles vertellen over ieder park. Ook bij Roompot Beach Resort in Kamperland zijn we op deze manier te werk gegaan.

Net zoveel werk zit er trouwens in het bijhouden van alle informatie. Huisjes worden gerestyled en nieuwe huisjes worden gebouwd. Maar ook de voorzieningen op een vakantiepark kunnen in de loop der tijd veranderen. En we zijn nu nét klaar met alle informatie over Roompot Beach Resort in Kamperland.

Nieuwe informatie en foto’s voor Roompot Beach Resort

Van dit park hebben we alle teksten herschreven en ook hebben we nieuwe tips in de omgeving van Kamperland toegevoegd. Ook zijn we alle bungalows en chalets op Roompot Beach Resort weer eens nagelopen. Een aantal huisjes is verdwenen, anderen zijn compleet gerestyled. En dit vind je nu allemaal terug op onze site.

Voor ieder huisje hebben we de beschrijving volledig aangepast en hebben we gekeken welke voorzieningen er zijn. En ook alle foto’s die bij ieder huisje horen zijn stuk voor stuk vernieuwd. En met maar liefst 33 soorten huisjes op Roompot Beach Resort was dat heel wat werk. Maar het resultaat mag er zijn. We kregen meteen weer zin om eens naar dit park in Kamperland te gaan. Wij zij namelijk zelf vaak in Zeeland te vinden en kennen dit park in Kamperland dan ook erg goed.

Impressie van de strandhuisjes op Roompot Beach Resort
© Roompot

Onze favoriet: de huisjes op het strand

De huisjes die wij zelf het leukst vinden bij Roompot Beach Resort zijn de Beach House strandhuisjes. Hier kan je met zijn vieren of zessen terecht en ze staan letterlijk op het strand aan de Oosterschelde. In de huisjes vind je alle comfort en gemak en het uitzicht is natuurlijk geweldig. Vanaf je terras sta je via het strand zo met je voeten in de Oosterschelde.

En loop je de andere kant op? Dan ben je zo bij de voorzieningen op het park. Je vindt er o.a. een zwembad binnen en buiten en een leuke speeltuin. Maar ook een restaurant en supermarkt zijn op dit Roompot park in Kamperland te vinden. En er is nog veel meer wat je hier kan doen!

Tip: hier vind je een overzicht van alle strandhuisjes van Roompot. Niet alleen in Kamperland maar ook op andere plekken in Nederland.

Met de hele familie naar Roompot Beach Resort

Wil je met de hele familie naar dit vakantiepark in Kamperland? Dan vind je op Roompot Beach Resort een heuse familievilla waar je met 14 personen terecht kan. Met zes slaapkamers en twee badkamers geniet je hier met alle comfort. Voor een familieweekend of gewoon een paar dagen weg. Hier kan je alles lezen over deze ruime villa voor 14 personen.

Maar ook als je met een kleiner gezelschap wil komen kan je natuurlijk op het park terecht. Er zijn al chalets voor 3 personen en bungalows voor 4 tot 8 personen. In een aantal huisjes op Roompot Beach Resort is ook je hond welkom, zelfs in de strandhuisjes. Ook deze kan dus lekker mee naar Zeeland. En wil je wat meer luxe? Dan kan je zelfs kiezen voor een bungalow of chalet met een eigen sauna.

Impressie van de familievilla FV14 voor 14 personen op Roompot Beach Resort in Kamperland
© Roompot

Ga snel naar Roompot om alle strandhuisjes, bungalows en chalets op Roompot Beach Resort te ontdekken.