Afbeelding bij pretpark met overnachting
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Pretpark met overnachting

Ben je ook zo dol op attractieparken? Kies dan eens voor een pretpark met overnachting in Nederland. Zo geniet je de hele dag van alle attracties en loop je aan het einde van de dag zo naar je eigen huisje. Hier kan je lekker bijkomen en slapen waarna je de volgende dag het pretpark weer in loopt. Slapen bij een pretpark is niet alleen voor de kinderen een feestje. Jong en oud

Overnachten in de Efteling

De Efteling is voor velen het bekendste pretpark met overnachting in Nederland. Met het sprookjesbos en alle andere attracties is de Efteling leuk voor jong en oud. Je kan je hier de hele dag vermaken en zelfs dan heb je nog niet alles gezien. Dus is overnachten in de Efteling een goed idee! Bij de Efteling kan je zelfs kiezen uit twee vakantieparken en twee hotels:

Overnachten in de Efteling? De Efteling is het bekendste pretpark in Nederland met overnachting
© Efteling

Gasten die in de Efteling overnachten hebben gratis toegang tot het park. Nadat je je de hele dag hebt vermaakt kom je ‘s avonds lekker bij in je huisje of hotelkamer. Na een goede nachtrust en lekker ontbijt kan je daarna meteen het park weer op. Hier lees je alles over overnachten in de Efteling. Bij een pretpark met overnachting denken veel mensen meteen aan dit park.

Een overnachting in Slagharen

Ook een overnachting in Slagharen is een aanrader. Met meer dan 30 leuke attracties heb je ook hier aan één dag namelijk niet genoeg. En wat is er nu fijner dan na een drukke dag heerlijk bij te komen in je eigen huisje? Kies uit een knusse cottage of luxe lodge in Wild West stijl en laad je op voor de volgende dag.

Blijf slapen in Slagharen
© Slagharen

Ook gasten van vakantiepark Slagharen hebben gratis toegang tot het attractiepark. En meestal is ook toegang tot waterpark Aqua Mexicana inbegrepen. Daar vind je spectaculaire waterglijbanen en nog veel meer waterpret. Lees hier meer over overnachten in Slagharen. Of lees verder en vind een ander pretpark met overnachting in Nederland.

Blijf slapen in Duinrell

Een andere leuke tip voor een pretpark met overnachting in Nederland is Duinrell. Natuurlijk is Duinrell bekend om het Tikibad. Dat is het grootste waterpark van de Benelux met 21 unieke glijbanen. Maar ook het attractiepark mag je zeker niet vergeten. Je vindt hier meer dan 40 attracties voor jong en oud. Je kan je hier letterlijk dagen achter elkaar vermaken.

Duinrell is ook een pretpark in Nederland met overnachting.
© Duinrell

Gelukkig kan je met je hele gezin op Duinrell overnachten. Je hebt keuze uit verschillende luxe vakantiehuisjes. En ook kan je in een van de lodgetenten blijven slapen. Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot alle attracties. En als klap op de vuurpijl is ook toegang tot het Tikibad inbegrepen. Hier lees je alles over je overnachting op Duinrell.

In de achtbaan bij Duinrell
© Duinrell

Overnachten bij Beekse Bergen

Overnachten bij Beekse Bergen is een avontuur op zich. Je kan kiezen voor een verblijf op vakantiepark Beekse Bergen of op het Safari Resort. Bij beiden hebben gasten gratis toegang tot Beekse Bergen. Zowel tot Speelland Beekse Bergen als Safaripark Beekse Bergen. Dus niet alleen een pretpark met overnachting maar ook nog eens een safaripark.

In Speelland Beekse Bergen vind je leuke attracties voor vooral jonge kinderen. Bijvoorbeeld de botsboten, speeltuinen en de trampolines. Bij lekker weer is het hier heerlijk buitenspelen. Maar het leukst is natuurlijk een bezoekje aan het safaripark voor een safari in eigen land. En omdat één dag natuurlijk veel te kort is blijf je graag wat langer.

Overnachten bij Beekse Bergen
© Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Kies je voor een overnachting in het Safari Resort? Dan zit je letterlijk tussen de wilde dieren. Zo geniet je volop van de natuur en alle beesten. En wat is er nu leuker dan wakker worden door een brullende leeuw? De vakantiehuisjes liggen namelijk tussen de savannes en een leeuwenvlakte.

Vakantiepark Beekse Bergen

Het Vakantiepark Beekse Bergen ligt iets verder. In een bosrijke omgeving vind je ook hier fijne vakantiehuisjes. En natuurlijk kan je als gast gratis naar het safaripark en het speelland. Of neem een duik in het overdekte Junglebad, ook altijd een feest. Lees hier alles over overnachten bij Beekse Bergen.

Meer vakantieparken in Nederland

Zoek je toch een andere bestemming voor een vakantie in eigen land? Dan vind je hier nog veel meer vakantieparken in Nederland. Kleinschalige parken in de natuur. Maar ook grote parken met veel voorzieningen. En zoek je een leuke last minute? Kijk dan bij de vakantiepark aanbiedingen van dit moment.