Afbeelding bij boomhut overnachting
Zoek een vakantiepark in Nederland

Boomhut overnachting

Een boomhut overnachting is een onvergetelijke ervaring voor bijna alle kinderen. Want wat is er nou spannender dan lekker slapen ergens hoog in een boom. Slapen in een boomhut wordt steeds populairder, en in veel parken vind je dan ook leuke boomhutten waar je kan overnachten. Van heel eenvoudig tot erg luxe en op de mooiste plekjes in Nederland. Hier vind je een aantal leuke tips voor als je dit ook eens met de kinderen wil doen.

Boomhut overnachting op Drouwenerzand

Op Drouwenerzand in Drenthe vind je deze super luxe boomhut. Want bij een overnachting in deze boomhut ontbreekt het je aan niets. De boomhut is luxe ingericht en biedt je alle comfort. Zo heb je een vaatwasser, heerlijke slaapkamers en een eigen badkamer. Bovendien krijg je tijdens je verblijf gratis toegang tot het attractiepark vlakbij. Hier lees je alles over overnachten in deze boomhut.

Een overnachting in de boomhut op Drouwnerzand is een onvergetelijke ervaring.
© Drouwenerzand

Overnachten in een boomhut bij Molke

Ook deze boomhut op vakantiepark Molke biedt je veel comfort tijdens je overnachting. Deze hut is geschikt voor vijf personen en heeft twee slaapkamers en een eigen badkamer. Hoog in de bomen ben je hier helemaal in je element. In de boomhut vind je een flatscreen-tv maar nog mooier is het uitzicht over het riviertje de Regge. Hier lees je meer over overnachten in deze boomhut bij Molke.

De comfortabele boomhut voor een overnachting bij vakantiepark Molke
© Vakantiepark Molke

Boomhut met hottub op EuroParxcs Ruinen

Op EuroParcs Ruinen vind je een luxe boomhut met een hottub op het terras. Tussen de bomen geniet je hier van een heerlijk verblijf waarbij je voorzien bent van alle comfort. Zo is er een woonkamer met een pelletkachel en vind je hier drie fijne slaapkamers. Lees hier meer over de boomhut XXL 6 op EuroParcs Ruinen.

Overnacht tussen de bomen op EuroParcs Ruinen
© EuroParcs

Luxe boomhut bij Beekse Bergen

Ook bij Beekse Bergen vind je een luxe boomhut waar je kan overnachten. Voor een lang weekend of lekker tijdens je vakantie. Bij een overnachting in deze boomhut ben je omringd door wilde dieren. Veel avontuurlijker zal slapen in een boomhut niet worden. En tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot het safaripark. Lees hier meer over een overnachting in de boomhut op Beekse Bergen.

Overnacht in een boomhut tussen de wilde dieren bij Beekse Bergen
© Beekse Bergen

Een andere boomhut voor een overnachting?

Dit waren slechts drie bijzondere boomhutten waar je kan overnachten. Maar er zijn gelukkig meer boomhutten in Nederland waar je terecht kan voor een overnachting. Hier vind je nog een aantal andere leuke boomhutten waar je kan slapen. Van heel erg basic tot een extra luxe accommodatie.