Afbeelding bij 5 x de leukste kinderbungalows in Nederland
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

5 x de leukste kinderbungalows in Nederland

Wil je op vakantie met de kinderen en zoek je een leuke accommodatie? Hier vind je een aantal van de leukste kinderbungalows die op een vakantiepark in Nederland staan. In deze kinderbungalows vind je een aantal leuke extra’s zoals een stoere kinderkamer, speelgoed en nog veel meer. Op de parken waar deze speciale huisjes voor kinderen staan is ook nog eens van alles te doen voor de jongste gasten. Staat er een leuk huisje voor je bij?

De ‘kinder’boederij op Hof van Saksen

Ons favoriete park is misschien wel Hof van Saksen. Op dit leuke familiepark in Nooitgedacht is namelijk van alles te doen. Van een zwembad met hele gave glijbanen tot leuke activiteiten voor jong en oud. En op Hof van Saksen vind je deze speciale kinderbungalow waar je met zijn vieren terecht kan. In je huisje vind je een stoere kinderkamer maar ook leuke meubels én speelgoed. Hier lees je er alles over.

'Kinder'boerderij 4CK op Hof van Saksen, voor 4 personen
© Hof van Saksen

Avontuur cottage kinderbungalow op Het Heijderbos

Ook deze avontuur cottage op het Heijderbos van Center Parcs is een echte kinderbungalow. De kamers zijn allemaal met een leuk thema ingericht. Je kan in je eigen huisje op expeditie en de leukste dingen ontdekken. Maar ook op dit park van Center Parcs is er van alles te doen voor kinderen. Zo is er een groot tropisch zwembad en kan je meedoen met veel leuke activiteiten voor jong én oud. Hier lees je er alles over.

Impressie van de Avontuur cottage op Center Parcs Het Heijderbos, een kinderbungalow voor 4 personen
© Center Parcs

Treehouse op Vakantiepark Miggelenberg

Hoewel het geen echte kinderbungalow is zullen je kids dit huisje op Vakantiepark Miggelenberg te gek vinden. Bij het huisje tussen de bomen vind je een te gekke glijbaan en roetsj je vanaf het terras zo naar beneden. Ook van binnen is het huisje erg leuk ingericht. Lijkt slapen in een boomhut jou ook wel iets? Veel luxer dan deze boomhut zal je het niet snel vinden. En net als bij de andere parken op deze pagina is er ook op Miggelenberg van alles te doen voor je kids. Hier lees je er alles over.

Impressie van het treehouse voor 4 personen op Vakantiepark Miggelenberg
© Landal GreenParks

Kinderbungalow op Buitenhof De Leistert

Hinkelen in de slaapkamer en vanuit je huisje zo de speeltuin in. De kinderbungalow op Buitenhof De Leistert heeft het allemaal. Je deelt de privé-speeltuin met maar een paar andere huisjes. Van binnen is het huisje leuk ingericht met speciale meubels en een stoere kinderkamer. Ook staat er een bolderkar voor je klaar en zijn er een paar andere leuke extra’s. Niet alleen in het huisje, ook op De Leistert is er voor je kids van alles te doen. Hier lees je er alles over.

Op De Leistert vind je de Kids Special kinderbungalow voor 4 personen
© De Leistert

Kidslodge kinderbungalow op Safari Resort Beekse Bergen

Ook deze kidslodge op Safari Resort Beekse Bergen is een te gekke kinderbungalow. Het huisje ligt aan een hofje met een speeltuin en je staat zo tussen de wilde dieren. Zowel in en om het huisje als op het Safari Resort is er voor kids van alles te ontdekken. Dit maakt deze kinderbungalow de ideale plek voor een paar dagen weg of een lekker lange vakantie vol avontuur. Hier lees je er alles over.

© Safari Resort Beekse Bergen

Nog véél meer leuke kinderbungalows op vakantieparken in Nederland

Dit zijn de vijf kinderbungalows die we deze keer aan je wilde laten zien. Maar er zijn nog veel meer leuke huisjes voor kinderen op de Nederlandse vakantieparken te vinden. Kijk hier voor alle andere kinderbungalows voor een te gekke vakantie met kinderen. Er zal er vast een tussen staan die precies is wat je zoekt.