Afbeelding bij vakantie in eigen land
Zoek een vakantiepark in Nederland

Vakantie in eigen land

Ook dit jaar zullen veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land. In de huidige tijd weet je namelijk niet hoe de komende vakanties er uit zullen zien. Zullen de grenzen weer open zijn, en wat zijn de regels in andere landen? Dit geldt niet alleen voor de voorjaarsvakantie en meivakantie die er al weer aan komen. Ook de vakanties die wat verder in de toekomst liggen zijn nog steeds onzeker.

Gelukkig heeft ons eigen land genoeg te bieden. Of je nu van het strand houdt of liever in de natuur verblijft. En of je nu liefhebber bent van de Waddeneilanden of juist van het bourgondische Limburg. Voor iedereen is er eigenlijk wel een leuke vakantie in Nederland te vinden.

Vakantie in Nederland aan de kust

Vakantie aan zee?

Een vakantie aan zee blijft bijvoorbeeld populair in Nederland. Met de prachtige Noordzeekust en de Wadden heeft ons land dan ook veel te bieden. Je vindt er levendige badplaatsen maar ook veel rust, het is maar net waar je naar op zoek bent. En waar je ook naar toe wilt, er is altijd wel een leuk vakantiepark in de buurt. Van kleinschalige parken tot luxe vakantieparken met veel voorzieningen.

Mooie vakantieparken midden in de natuur

Of in de natuur

Maar ook als je liever in de natuur verblijft is er keuze genoeg. In bijvoorbeeld Overijssel, Gelderland en Drenthe kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je vindt er prachtige heide maar ook bossen en veenlandschappen. Hier kan je heerlijk de rust opzoeken maar ook genieten in leuke steden en dorpjes. En natuurlijk zijn er veel leuke uitjes te maken zodra musea en bezienswaardigheden weer open mogen.

Vakantie op de Waddeneilanden

Vakantieparken in Nederland

Wil je op vakantie in Nederland dan kan je kiezen voor een van de vele vakantieparken. Van een grote landelijke aanbieder of van een zelfstandig vakantiepark in eigen land. Via Zoozana kan je jouw ideale vakantiepark makkelijk vinden.

Zoek op bestemming of kies aan welke eisen een vakantiepark of bungalow moet voldoen. Je krijgt dan direct een groot aantal leuke bestemmingen te zien. Juist omdat veel mensen in eigen land op vakantie gaan is het handig ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat jouw plekje vast geregeld is.

Gezin op het strand

Aanbiedingen

Wil je tijdens een speciale periode op vakantie, bijvoorbeeld de meivakantie of in het hoogseizoen? Kijk dan of er leuke aanbiedingen of last minutes te boeken zijn. Dit kan soms erg schelen in de kosten en vaak krijg je dan leuke extra’s.

Corona maatregelen

Op Zoozana en bij alle aanbieders zie je welke voorzieningen op ieder vakantiepark aanwezig zijn. Door de corona maatregelen zijn niet alle voorzieningen geopend of in beperkte mate. Kijk dus op de website van het vakantiepark of de aanbieder en bij de Rijksoverheid voor de meest actuele maatregelen. Zo voorkom je teleurstellingen tijdens je vakantie.