Afbeelding bij nieuwe vakantieparken op de Veluwe en aan de kust
Vakantiepark in Nederland zoeken
Waar wil je heen?

Heel Nederland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Aan de kust

Aan het water

In de natuur

In het bos

Op de Veluwe

  • Kies een provincie
  • Of kies op ligging
En met hoeveel?

Geen voorkeur

2 personen

4 personen

6 personen

8 personen

10 personen

10 tot 20 personen

20 tot 30 personen

vanaf 30 personen

  • Aantal personen
  • Groeps­accommodaties

Of vind een park op de kaart

Nieuwe vakantieparken op de Veluwe en aan de kust

Bij Zoozana blijven we bezig met het toevoegen van nieuwe vakantieparken in Nederland. Wat dacht je van deze leuke vakantieparken op de Veluwe en aan de kust? Je kan hier terecht voor een lekkere vakantie in eigen land. Op deze parken kan je kiezen uit mooie vakantiehuizen op de leukste plekken in Nederland. Hieronder lees je iets meer over de nieuwste parken op Zoozana. Door op een van deze parken te klikken kan je er alles over lezen. Zo kom je meer over de huisjes en wat er in de buurt is te doen.

Impressie van Landgoed de IJsvogel, een van de nieuwe vakantieparken op Zoozana
© Landgoed De IJsvogel

Landgoed de IJsvogel op de Veluwe

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark op de Veluwe? Dan is Landgoed de IJsvogel in Voorthuizen misschien wel iets voor jou. Je vindt hier mooie lodges voor 2 tot 6 personen. En als je er met een grotere groep even uit wil kan je hier ook terecht. Op het leuke park vind je grote vakantiehuizen tot wel 24 personen. En deze zijn voorzien van alle luxe en comfort, sommigen zelfs met een eigen sauna.

Bij de IJsvogel zit je vlakbij leuke steden als Amersfoort of Apeldoorn en er zijn veel uitjes waar je uit kan kiezen. En de mooie natuur rondom het park nodigt uit tot lange tochten. Lekker op de fiets maar ook als je een stuk wil lopen.

Hier lees je meer over Landgoed de IJsvogel.

Impressie van vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl
© Buiten Bergen

Buiten Bergen in Schoorl

Ga je liever naar de kust? Dan is Buiten bergen iets voor jou. Dit rustige park vind je op 20 minuten fietsen van het strand. Het park is ruim opgezet en je hebt dan ook lekker veel privacy. Ook hier kan je lekker wandelen of fietsen, het park ligt naast de mooie Schoorlse Duinen. En als je eens een dagje geen strand wil kan je leuke uitstapjes maken. Ga een dagje naar Alkmaar of maak eens een ritje met de stoomtrein. Op Buiten Bergen vind je allerlei soorten vakantiehuizen voor maximaal 6 personen. Voorzien van alle comfort en gemak voor een heerlijke tijd.

Hier lees je meer over vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl.

Impressie van vakantiepark Park Heerehof in Schoorl., ook nieuw op Zoozana
© Park Heerehof

Park Heerehof in Schoorl

Ook bij Schoorl vind je Park Heerehof, dit vakantiepark ligt zelfs nog iets dichter bij het strand. Je vindt er mooie en luxe duinlodges voor 6 personen die zijn voorzien van alle gemak en comfort. De lodges zijn duurzaam gebouwd en liggen midden in de natuur. In 15 minuten fiets je naar het strand en je loopt zo de Schoorlse Duinen in. En ook hier zijn natuurlijk veel leuke uitjes die je kan doen, we hebben er al een aantal voor je op een rijtje gezet.

Hier kan je meer lezen over dit vakantiepark aan de kust.

Meer nieuwe vakantieparken

Dit zijn slechts een paar van de nieuwe vakantieparken in Nederland die pas op Zoozana zijn verschenen. We zullen hier in de toekomst vaker nieuwe parken in de spotlight zetten. Maar je kan ook vast hier kijken om alle vakantieparken in Nederland te zien. De laatst toegevoegde parken vind je bovenaan.