Afbeelding bij lake Resort Beekse Bergen

Beschikbaarheid & prijzen

Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een vakantiepark waar je kan overnachten in een huisje in een bosrijke omgeving. En ben je te gast op het resort? Dan kan je onbeperkt naar zowel Safaripark als Speelland. Ga op safari tussen de wilde dieren in het safaripark of vermaak je in het Speelland. Hier vind je een speeltuin en leuke attracties voor de kinderen. Maar het resort in Hilvarenbeek heeft nog veel meer te bieden zoals een zwembad en speeltuinen. Daarover lees je zo meer. Ook in de omgeving van het vakantiepark is er van alles te beleven. Op Lake Resort Beekse Bergen kan je overnachten in een huisje voor 4 tot 16 personen. Wil je echt tússen de wilde dieren verblijven? Kies dan voor overnachten op Safari Resort Beekse Bergen

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het strand bij Lake Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek
© Libéma

Wat is er allemaal te doen op en rond Lake Resort Beekse Bergen?

Kies je voor een vakantie of een paar dagen weg op het resort? Dan hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. Zoals je al kon lezen kan je zowel naar het Safaripark als naar het Speelland. In het Safaripark Beekse Bergen kan je mee op safari of een leuke workshop volgen. Kijk of je de big five kan spotten of ga mee op avontuur met een echte gamedrive. Hier kan je zien welke activiteiten het safaripark allemaal te bieden heeft.

Maar ook als je van spelen houdt ben je hier aan het goede adres. Naast het safaripark vind je namelijk Speelland Beekse Bergen. Hier kan je zwemmen en spelen en tegelijk de natuur ontdekken. Ook vind je er een aantal leuke attracties zoals waterfietsen of een buggybaan. En terwijl de kids aan het spelen zijn kunnen de ouders lekker tot rust komen op het strand.

Als je in een huisje op het Lake Resort verblijft kan je gratis naar het Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Bovendien kan je ook gratis naar een aantal andere attracties in de omgeving. Kies je om te slapen op de camping? Dan kan je er met korting naartoe.

Ook vind je op het vakantiepark Beekse Bergen nog een aantal leuke voorzieningen. Zo is er een zwembad, de Etsi Pool, met glijbanen en een wildwaterbaan. En voor de kleinste gasten is er een apart deel. Je kan hier kiezen uit drie baden waardoor er voor het hele gezin waterpret is. Verder vind je op het resort een restaurant, een supermarkt en meer voorzieningen.

Impressie van het Safaripark Beekse Bergen
© Libéma

Wat te doen in de buurt van Hilvarenbeek?

Hoewel er op Lake Resort Beekse Bergen van alles te doen is wil je er misschien toch eens op uit. Dan kan je in de buurt van Hilvarenbeek kiezen uit een aantal leuke uitjes. In de omgeving van het resort zit je meteen in de natuur. Je kan hier uren wandelen en fietsen en de mooiste tochten maken. En ga zeker eens naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een uniek gebied.

Ook kan je een dagje naar een leuke stad zoals Den Bosch, Breda of Tilburg. Om een leuke wandeling te maken of een middagje te shoppen. Verder kan je naar leuke musea in de buurt. Of kies een van de vele andere uitjes die je in de buurt van Hilvarenbeek kan doen. We hebben alvast een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet. En nog veel meer ideeën voor een dagje uit vind je bij de VVV Brabant en Bezoek Hilvarenbeek.

Overnachten in een huisje op Lake Resort Beekse Bergen

Op en rond Beekse Bergen is zoveel te doen dan je aan één dag niet genoeg zal hebben. Dit maakt het de ideale bestemming voor een paar dagen weg of een vakantie met het hele gezin. Op het Lake Resort Beekse Bergen vind je een mooi huisje in de natuur voor elk gezelschap. Kies een huisje voor 4 personen of een grote bungalow tot wel 16 personen voor de hele familie. De huisjes op het resort zijn voorzien van alle gemak, in een aantal huisjes is ook je hond welkom.

Wil jij ook wel naar Lake Resort Beekse Bergen? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen.

Impressie van een huisje op het Beekse Bergen Lake Resort waar je kan overnachten met gratis toegang tot het Safaripark en Speelland
© Libéma

Wil je toch even verder kijken voor een ander park? Kijk dan hier of een ander vakantiepark in Noord-Brabant iets voor je is. En hier vind je nog veel meer leuke vakantieparken voor het hele gezin.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Lake Resort Beekse Bergen
Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

herlaad de kaart

Adres Lake Resort Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Lake Resort Beekse Bergen

  • 2 slaapkamers en 1 badkamer
  • Luxe uitvoering
  • Huisdiervrije accommodatie
  • 3 slaapkamers en 1 badkamer
  • Comfort uitvoering
  • Speciaal voor kinderen
  • 4 slaapkamers en 2 badkamers
  • Comfort uitvoering
  • Huisdiervrije accommodatie
  • Woon-/slaapkamer, geen eigen sanitair
  • Alleen basic voorzieningen
  • Huisdiervrije accommodatie

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Lake Resort Beekse Bergen vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Noord-Brabant te ontdekken.

  • Overnachten tussen de wilde dieren
  • Onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland
  • Vernieuwd overdekt zwembad Maji Springs
  • Zwemvijver met recreatiestrand
  • Vlak bij Tilburg, Den Bosch en de Efteling
  • Luxe lodges midden in de natuur
  • Vakantiepark in de Brabantse bossen
  • Verwarmd zwembad en peuterbad
  • Bourgondisch genieten in Brabant
  • Familiepark en camping in Brabant
  • Verwarmd zwembad met apart kinderbad
  • Slechts 10 minuten van de Efteling

Meer vakantieparken in Noord-Brabant

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.